Maximaal genieten!

Familiekamer met tussendeur

De familiekamers met tussendeur bieden alle gemakken van een superior kamer, maar zijn ruimer opgezet om plaats te bieden aan vier personen. Wat deze kamers bijzonder maakt, is de verbindingsdeur tussen de twee slaapkamers, waardoor je net dat beetje extra privacy hebt!

  • 80m² groot
  • Balkon met zeezicht
  • Airconditioning
  • 2 tweepersoonsbed + 2 aparte bedden

Familiekamer met tussendeur door informatie op een rijtje

Elke kamer heeft een oppervlakte van 80m² en je vindt er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een Frans bed. De kamers zijn met elkaar verbonden door een deur en je komt binnen via een kleine hal – in no time ben jij dus op de kinderkamer!

De badkamer, die je deelt met de kids, is uitgerust met een moderne stoomdouche, een toilet en een föhn. En als je iets speciaals wilt, kun je kiezen voor een kamer met uitzicht op zee, al kost dat een beetje extra. De familiekamers met een connectie deur zijn uitermate geschikt voor als jij met je gezin of vrienden reist.

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Kamers

Andere kamers

Deluxe kamer

Boek een deluxe kamer bij Hotel Royal Seginus en geniet van een zee aan ruimte, wel 170 m² groot. Deze kamer biedt plaats aan vier personen en kan door een deur van de rest van de ruimte worden afgescheiden.

Meer informatie
Juniorkamer

In het Royal Seginus hotel vind je de juniorkamers, echt top kamers onder de hotelkamers met hun 140m² ruimte, verdeeld over twee sfeervolle vertrekken. Hier slaap je met gemak met drie volwassenen en een kind!

Meer informatie
Familie duplex kamer

Ah, de familie duplex kamer, dat is een heerlijk ruim vertrek, verdeeld over twee verdiepingen met in totaal 120m² aan gezelligheid. Lees hieronder verder wat deze kamers nog meer te bieden hebben!

Meer informatie