Wat is er in de omgeving van Hotel Royal Seginus allemaal te doen?

Royal Seginus ligt op 500 meter van het strand in de badplaats Lara nabij Antalya. Vanaf het hotel is het 17 km tot het centrum van Antalya en 15 km tot de internationale luchthaven van Antalya.

De korte afstand naar de luchthaven maakt het voor gasten erg fijn om in Hotel Royal Seginus te verblijven, vanaf de luchthaven ben je met 15 minuten bij het hotel en kun je direct gaan genieten van je vakanti

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

Het nieuwe centrum van de stad Antalya in Turkije Antalya
Nieuwe centrum

In het nieuwe gedeelte van Antalya kun je fantastisch winkelen met vele winkels van bekende merken. Er zijn verschillende shopping malls maar ook veel grote winkelstraten waar je uren doorheen kan lopen.

Een dagje op het terras zitten en mensen kijken kan uitstekend met de gezellige café’s en bars in dit deel van de stad. Daarnaast kun je er ook gezellig uitgaan met de talloze bars en discotheken die tot de late uurtjes geopend zijn.

Het treintje door het centrum van antalya in turkije Antalya
Oude centrum

Het oude centrum van de stad staat bekend om de vele historische monumenten, smalle straatjes en de bazaars waar je mooie souvenirtjes kunt kopen. Dit deel van Antalya komt altijd pas laat op de dag tot leven en de avond is het meest drukke punt van de dag.

Je waant je tussen de lokale bevolking en proeft de Turkse cultuur. Ook is het leuk om het het archeologisch museum van Antalya te bezoeken. Hier zie je duizenden oudkundige vondsten en objecten en zo leer je ook de geschiedenis van de stad kennen.

hotel royal seginus in lara stadje in de buurt Antalya straat Antalya
Antalya

Antalya is een bruisende stad met zowel een historisch als nieuw centrum. Zowel liefhebbers van kunst en cultuur als toeristen die lekker een dagje willen shoppen kunnen hun hart ophalen in deze miljoenenstad aan de Turkse Riviera.

Hoewel toch veel toeristen het hotel tijdens hun verblijf niet verlaten, raden wij toch aan om Antalya een keer te bezoeken. De veelzijdigheid van de stad is absoluut de moeite waard!

De haven van lara in turkije Haven van Lara
Directe omgeving (Lara)

In de directe omgeving van het hotel ligt Lara beach, een langwerpig strand waar veel hotels in Lara direct aan liggen. Lara is een buitenwijk van Antalya en is erg rustig. Je zult er geen grote restaurants vinden waar je in de avond gezellig een hapje kan eten of uitgebreid kan shoppen zoals in Antalya.

Er zijn een paar shopping malls in Lara waar je voornamelijk neppe kleding kunt kopen voor een klein prijsje. Wil je toch een dagje er op uit? Bezoek dan het bruisende Antalya!